Welkom!

Leuk dat u een kijkje neemt op de website van 'De Peppel'.
 
Wanneer uw kind vier jaar is mag het naar school. Daarvoor moet u uw kind van tevoren aanmelden bij de school van uw keuze. 
Hieronder vindt u het aanmeldformulier. Deze kunt u digitaal opsturen, per post of afgeven op school.
 
Aanmeldformulier.pdf

 
 
RONDLEIDING

Op De Peppel is elke dag een open dag. Wilt u een rondleiding door de school en meer informatie over onze manier van werken? Dan kunt u op ieder gewenst moment een afspraak maken. Neem daarvoor contact op met directeur Jolanda Scheper (depeppel@groeisaampo.nl) of intern begeleider Pleuntje Gerritsen (p.gerritsen@groeisaampo.nl). 


INSTROMEN                                                          

Stroomt uw kind gedurende het schooljaar in? Dan houden we ruim voor de eerste schooldag van uw kind eerst een intakegesprek na schooltijd. Ter voorbereiding op dit gesprek ontvangt u van tevoren per mail een intakeformulier met het verzoek om dit in te vullen en mee te nemen naar het gesprek. Het intakegesprek is met één van de leerkrachten van de stamgroepen 1-2. Op deze manier krijgen we al een goed beeld van de onderwijsbehoeften van uw kind. Op basis van de intakegesprekken worden de kinderen ingedeeld. Ongeveer een maand voordat uw kind 4 jaar wordt neemt de leerkracht van de groep 1-2 waar uw kind bij is ingedeeld telefonisch contact met u op om de wenmomenten af te spreken. Er kunnen maximaal 5 wenmomenten worden gepland. Vanaf de dag dat uw kind 4 jaar is, is hij of zij iedere schooldag van harte welkom en gaan we onze uiterste best doen om uw kind een fijne op De Peppel te bezorgen.

 

Komt uw kind aan het begin van het schooljaar naar school? Dan is er een kennismakingsmoment voor de zomervakantie.
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT